Proslavite s nama Dan planeta Zemlje!

Green City

Green City

Pridružite nam se 20.04.2018 godine na Cvjetnom trgu u Zagrebu od 15h i obilježite s nama Dan planeta Zemlje. Green City kreira nove trendove te vas poziva na promociju: trgovina organskom hranom, proizvoda hrvatskih OPG-a i prirodne kozmetike.

Na posebno dizajniranom štandu, HEP će predstaviti svoj razvojni projekt eMobilnost u sklopu koje razvija mrežu punionica za električna vozila pod nazivom ELEN. Do sada diljem Hrvatske otvoreno je više od 50 ELEN punionica za električna vozila. Uz informativne materijale o ELEN punionicama, HEP će na svom štandu imati izložen i vlastiti električni automobil, koji će posjetitelji moći razgledati.

Moći ćete uživati u dmBio slasticama koje će za Vas spremati food blogerica Maja Brekalo.

Slatke i slane slastice moći ćete isprobati i u svom domu jer će Maja odgovoriti na sva Vaša pitanja vezano za pripremu.

Uz live kulinarski show očekuju vas degustacija hrvatskih proizvoda, promotivne cijene naših izlagača: Delimano, Ceker, BioROOTH, Encian, Enzita i Eva filteri za vodu, stručno savjetovanje s nutricionistima i nagradne igre.

Na štandovima potražite i dobavljače Ulola, OPG Veselić i Sirova hrana by Mihaela Devescovi, raspitajte se o proizvodima, a iste potražite u najbližoj dm prodavaonici.Vidimo se na Cvjetnom!