Na Dan planeta Zemlje najavljen 10. Green City Project

Green City Project press

U hotelu Antunović danas je predstavljen deseti po redu Green City Project 2021. kojem je kao i dosad cilj podizanje svijesti o važnosti održivog razvoja. Generalni pokrovitelj Green City Projecta je HEP.

Građani su pozvani da obilježe Dan planeta Zemlje 24.04.2021. na Vrbanima u Zagrebu, te da se uključe u zaštitu okoliša, donose zdrave odluke i biraju osviješteno.

U svakom segmentu života cilj nam je djelovati odgovorno prema okolišu i zajednici u skladu s principima održivog razvoja. Zato će se ovogodišnji deseti po redu Green City Project  održati pod motom MISLI ZELENO. Budi promjena koju želiš vidjeti u Svijetu.

I ove godine Udruga Vestigium sudjeluje na Green City Projectu. Udruga od 2013. godine organizira Eko plac. Udruga Vestigium je posebno za Green City Project okupila mala obiteljska poljoprivredna gospodarstva, kako bi promovirala njihov rad i trud, te ih povezala sa zainteresiranim građanima – direktnim kupcima!

Sve posjetitelje očekuje edukativan i zabavan sadržaj, OPG-ovi, akcijske cijene proizvoda. Za naše najmlađe posjetitelje pripremili smo edukativne eko radionice s kojima želimo skrenuti pažnju na važnost održivog gospodarenja otpadom. UZ eko radionice najmlađi posjetitelji moći će posaditi cvijet za ljepši svijet, izraditi zmaja, zašareniti asfalt i slušati priče u Bajkaonici.