Green City Project je inicijativa kojoj je glavna ideja vodilja senzibilizirati širu javnost o ekološki osviještenom djelovanju. To se postiže programom koji je sastavljen od niza edukativno-zabavnih sadržaja.

Ciljevi su nam senzibilizirati širu hrvatsku javnost po pitanju ekologije, uključiti građane i potaknuti ih na sudjelovanje s vlastitim idejama i prijedlozima za zaštitu okoliša, omogućiti i približiti javnosti ekološki osviješteno djelovanje, kontinuirano pomagati zajednici u ispunjenju njihovih eko programa, kontinuirano informirati i educirati javnost o raznim eko temama, širenje programa i aktiviranje stanovništva iz raznih dijelova Hrvatske te prezentirati kompanije koje su ekološki osviještene i koje svojim djelovanjem pomažu širenju ideje o važnosti ekološkog djelovanja i zaštite našeg okoliša.

U sklopu Green City Projecta  obilježiti ćemo Dan planeta Zemlje, Dan zaštite prirode, Dan očuvanja okoliša te dodijeliti Green City nagrade kompanijama za najbolja dostignuća po pitanju očuvanja okoliša.